AJANVIETTO

AJANVIETTO

Almuñécarissa on useita ajanvietto mahdollisuuksia, katseltavaa ja tehtävää. Kaikki kaupungin nähtävyydet ja niiden aukio-oloajat löytyvat: www.turismoalmunecar.es/descubre-almunecar.

 

Täällä löytyy muistomerkkejä 3000 vuotta vanhalta foiniikkialaisajalta, roomalaisia acueductoja, jotka ovat n. 2000 vuotta vanhoja, musliimiajan koristeluja joilla on ikää 500 - 10000 vuotta. Mielenkiintoinen nähtävyys on myös vanha kalasuolaamo, oliviöljymuseo, veistospuisto ym.

 

Kulttuuritarjonta on suurta myös musiikin puolella. On erilaisia esityksiä, flamencoa, juhlia "fiestas" ja "ferias" sekä urheilutapahtumia. Karnevaalit, pääsiäiskulkueet, disneykulkueet ja joulukulkueet " Cabalgata de Reyes" kuuluvat kaikki joka vuosi toistuviin tapahtumiin. Katso lähemmin: www.news.almunecar.se.

 

Monet matkatoimistot tarjoavat matkoja ja päiväretkiä mm. Granadaan-Alhambraan, Malagaan, Cordobaan, Sevillaan, Frigiliaanaan, Nerjaan, Maron luolastoon ja Alpujarraan. Voit myös lähteä hiihtämään tai laskettelemaan Sierra Nevadaan tai osallistua vuoristovaelluksiin. Suomenkieliset retket löytyvät täältä. Useimmat muut matkat löytyvät: www.resa.almunecar.se.

 

Välillä voit vain rentoutua nauttia auringonpaisteesta viinin "tapaksen" ja uusien ystävien kanssa tai tutustua rantaelämään, vuokrata vene tai muu vesipeli, tai osallistua purjehdusretkeen rannikon tuntumassa.

 

Jos haluat tutustua Afriikan mantereen puolella sijaitsevaan Espanjalle kuuluvaan Melillaan ja sekin mahdollista. Naanpurikaupungista Motrillista on säännöllinen laivayhteys sinne.Motrillista voit aloitta myös välimerenristeilyn jos niin haluat.

 

Koko Andalusia on kuin aarrearkku täynnä mahdollisuuksia uusiin seikkailuihin ja Almuñècar erinomainen asuinpaikka Espanjan aurinkorannikolla.

 

Monet ovat palanneet tänne uudelleen.