AJANVIETTO

AJANVIETTO

Almuñécarissa on useita ajanvietto mahdollisuuksia, katseltavaa ja tehtävää. Kaikki kaupungin nähtävyydet ja niiden aukio-oloajat löytyvat: www.turismoalmunecar.es/descubre-almunecar.

 

Täältä löytyy muistomerkkejä 3000 vuotta vanhalta foiniikkialaisajalta, roomalaisia acueductoja, jotka ovat n. 2000 vuotta vanhoja, muslimiajan koristeluja joilla on ikää 500 - 10000 vuotta. Mielenkiintoinen nähtävyys on myös vanha kalasuolaamo, oliiviöljymuseo, veistospuisto ym.

 

Kulttuuritarjonta on suurta myös musiikin puolella. On erilaisia esityksiä, flamencoa, juhlia "fiestas" ja "ferias" sekä urheilutapahtumia. Karnevaalit, pääsiäiskulkueet, joulu- ja loppiaiskulkueet " Cabalgata de Reyes" kuuluvat kaikki joka vuosi toistuviin tapahtumiin. Katso lähemmin: www.news.almunecar.se.

 

Monet paikalliset matkatoimistot tarjoavat matkoja/päiväretkiä englanniksi ja espanjaksi mm. Granadaan-Alhambraan, Malagaan, Cordobaan, Sevillaan, Frigiliaanaan, Nerjaan, Maron luolastoon ja Alpujarraan. Voit myös lähteä hiihtämään tai laskettelemaan Sierra Nevadaan tai osallistua vuoristovaelluksiin. Suomenkieliset retket ja vaellukset löytyvät täältä. Useimmat muut matkat löytyvät: www.resa.almunecar.se.

 

Välillä voit vain rentoutua ja nauttia auringonpaisteesta viinin, "tapaksen" ja uusien ystävien kanssa tai tutustua rantaelämään, vuokrata vene tai muu vesipeli, tai osallistua purjehdusretkeen rannikon tuntumassa.

 

Jos haluat tutustua Afrikan mantereen puolella sijaitsevaan Espanjalle kuuluvaan Melillaan on sekin mahdollista. Naapurikaupungista Motrilista on säännöllinen laivayhteys sinne. Motrilista voit aloittaa myös välimerenristeilyn jos niin haluat.

 

Koko Andalusia on kuin aarrearkku täynnä mahdollisuuksia uusiin seikkailuihin ja Almuñécar on erinomainen asuinpaikka Espanjan aurinkorannikolla.

 

Monet ovat palanneet tänne yhä uudelleen ja uudelleen.