ASUMINEN

ASUMINEN

Almuñécar on suhteellisen pieni alle 30.000 asukkaan kaupunki. Kesällä sen asukasluku kuiten nousee lähelle 100.000.Talviaikaan löytyy kaupungista runsaasti vapaata hotellikapasiteettia. Samoin kuin vapaita vuokrahuoneistoja ja taloja.

 

Hotelliasuminen ei täällä ole kovin kallista ja valinnanvaraa löytyy runsaasti aina La Herradurasta lännessä, kaupungin keskustasta ja Playa Velillan rannalta idässä.

 

Valittavana on luksus asumista yksinkertaisempaan asumismuotoon. kuten Albayzinin luksushotelli sviitteineen. Osoite Avenida de Costa del Sol 23, www.hotelalbayzindelmar.com

 

Yksinkertaisempaa asumismuotoa yhdellä hotellihuoneella edustaa esim. Hostal Tropical, Avenida de Europa 39, www.booking.com.

 

Retkeilymaja- ja Bed&Breakfast- tyylistä asumismuotoa edustaa puolestaan:

La Casa Roja: lacasarojatropical@gmail.com.

 

Neljättä asumismuotoa edustavat asuntohotellit joihin kuuluu aamiainen. Chinasol, Avenida del Mediterraneo, www.chinasol.com

 

Tule kauniiseen Almuñecariin ja tutustu sen moniin mahdollisuuksiin. Etukäteisvaraus ei ole tarpeellinen varsinkaan talviaikana. Löydä unelmapaikkasi, vuokraa tai osta, rannalta tai keskustasta tai läheisiltä kukkuloilta sijatsevista taloista joista aukenee mahtavat näköalat yli Välimeren. Myös "Vanha Kaupunki" tarjoaa mielenkiintoisia kohteita.

 

Kaupungin monet meklari- ja kiinteistöfirmat auttavat sinua vuokrauksessa tai kaupanteossa.