KUINKA TULLA ALMUÑECARIIN

KUINKA TULLA ALMUÑÉCARIIN

 

Luettuasi johdantokappaleen Almuñécar ja päätettyäsi tutustua lähemmin kaupunkiin, voit joko tilata itse lentolippu Malagaan ja mahdollinen kuljetus Almuñécariin tai kääntyä matkatoimiston puoleen saadaksesi apua. On myös olemassa useita matkatoimistoja sekä Suomessa että Ruotsissa jotka järjestävät 2-12 viikon valmismatkoja Almuñécariin, mm. www.ingsva.fi ja www.oravaistrafik.fi

 

Jos haluat mieluummin järjestää matkasi yksityisesti on Malagan lentokenttä lähin lentokenttä. Toinen mahdollisuus on lentää Madridiin josta on bussiyhteys Almuñécariin. Bussimatka kestää runsaat kuusi tuntia. Madridista pääset myös nopeasti Malagaan (~3 h), josta sitten jatkat matkaasi bussilla Almuñécariin.

 

Malagan lentokentältä voit ottaa taksin Almuñécariin. Matka kestää runsaan tunnin (~80 km). Voit myös etukäteen tilata taksin Almuñécarista sinua hakemaan, www.gonzamatis.com, joka on jonkin verran halvempi ratkaisu (85-95€). Sinulla on myös mahdollisuus nousta lentokentältä lähtevään bussiin joka vie sinut Malagan bussiasemalle, jossa ostat lipun Almuñécariin lähtevään bussiin www.alsa.es. On myös suora bussivuoro lentokentältä Almuñécariin mutta se kulkee vain kerran päivässä.

 

Almuñécariin ei ole junayhteyttä.

 

Sekä Malagan lentokentällä että Almuñécarissa on useita autovuokraamoja. Jos haluat vuokrata auton Almuñécarissa mutta palauttaa sen vasta lentokentällä (tai päinvastoin), sekin järjestyy.

 

Monet tulevat tänne omalla autollaan. Nykyisillä moottoriteillä matka taittuu muutamassa päivässä.

 

Kun olet päättänyt matkustaa on aika tarkistaa, että passisi on voimassa, samoin EU-sairaanhoitokortti, ajokortti, pankkikortti etc. Uuden passin tai ajokortin saaminen ei ulkomailla ole kovin helppoa.