KUINKA TULLA ALMUÑECARIIN

KUINKA TULLA ALMUÑÉCARIIN

 

Luettuasi johdantokappaleen "Almuñécar" ja päättettyäsi tutustua lähemmin kaupunkiin käänny matkatoimiston puoleen, varsinkin jos olet ensikertalainen, ja tilaa lentolipuppa ja mahd. kuljetus. Samalla voit pyytäa myös kaupunkiesitteen On olemassa useita matkatoimistoja jotka järjestävät matkasi ja varaavat hotellin. Tällaisia matkatoimistoja ovat mm. www.ingsva.fi ja www.oravaistrafik.fi

 

Jos haluat mieluimmin järjestää matkasi yksityisesti on Malagan lentokenttä lähin lentokenttä. Toinen mahdollisuus on lentää Madriidiin josta on bussiyhteys Almuñecariin. Bussimatka kestää runsaat kuusi tuntia.

 

Malagan lentokentältä voit ottaa taksin Almuñecariin. Matka kestää runsaan tunnin.Voit myös tilata taksin Almuñecarista sinua hakemaan, www.gonzamatis.com, joka on jonkin verran halvempi ratkaisu. Sinulla on myös mahdollisuus nousta lentokentältä lähtevään bussiin joka vie sinut Malagan bussiasemalle jossa ostat lipun Almuñecariin lähtevään bussiin www.alsa.es. Almuñecariin ei ole junayhteyttä..

 

Monet tulevat tänne omalla autollaan kuten kesälomamatkalle.Nykyisillä moottoriteillä matka taittuu muutamassa päivässä. Matkan suunnittelussa saat apua mm. www.bilsemester.net och https://www.google.es/maps/@36.7709609,-3.7831409,12z?hl=en

 

Helsinki-Almunécar:

 

Talviaikaan ei hotellin tai pensionaatin etukäteisvaraus ole tarpeellista,

 

Jos haluat jäädä paikkakunnalle pitemmäksi ajaksi voit vuokrata huoneiston:

http://www.tropysol.com/index.asp?lang=ENG

 

Talviaikaan löytyy kaupungista runsaasti vapaita vuokraasuntoja,

 

Kun olet päättänyt matkustaa on aika tarkistaa, että passisi on voimassa, samoin EU-kortti, ajokortti, pankkikortti etc. Uuden passin tai ajokortin saaminen ei ulkomailla ole kovin helppoa.

 

Kun olet tutustunut uuteen asuinpaikkaasi katso mitä tapahtumia kaupungilla on tarjottavana: www.news.almunecar.se